Tilbud og Booking

Her finder du et udvalg af mine aktuelle tilbud, og du kan se i min bookingkalender, hvornår jeg er ledig.
Hold dig ikke tilbage med at kontakte mig, hvis ikke du finder det, du leder efter, eller hvis dit ønskede tidspunkt ikke er ledigt i min bookingkalender.
Passer beskrivelsen med dit behov, er du velkommen til at booke mig med det samme. Så er tiden reserveret til dig, og vi kan aftale detaljerne efterfølgende.

Priser for luksus fotoprint

Eksempler på priser – Galleributikken indeholder mange flere forskellige papirstørrelser og papirtyper,
samt printpakker, hvor et billede bliver printet i flere kopier i efterspurgte størrelser.
Priserne inkluderer redigering/tilpasning af billedet før print

StørrelseKroner
Ca. 10,0*15,0 cm (A6)60,00
Ca. 13,0*18,0 cm70,00
Ca. 14,8*21,0 cm (A5)80,00
Ca. 18,0*24,0 cm95,00
Ca. 21,0*29,7 cm (A4)125,00
Ca. 29,7*42,0 cm (A3)245,00
Ca. 32,9*48,3 cm (A3+)285,00
Ved større mængder print, spørg efter tilbud
Forsendelse / levering:
(Afhentning hos JimPfoto er gratis)
85,00
Kollager, fotobøger og andre fotoprodukter, spørg efter pris

Priser for redigerede digitale billeder til web og print

Priserne inkluderer redigering af billedet
(Forklaring på digitale billedfiler til Web eller Print: Se under “God info (FAQ)” nedenfor)

Redigerede digitale billeder til download
eller leveret på USB-nøgle (USB-nøgle er tilkøb)
Web
(Lres)
Kroner
Print
(Hres)
Kroner
Stykpris ved samtidigt køb af 1-9 stk. redigerede digitale billeder165,00415,00
Stykpris ved samtidigt køb af 10 stk. redigerede digitale billeder145,00370,00
Stykpris ved samtidigt køb af 20 stk. redigerede digitale billeder125,00325,00
Ved samtidigt køb af alle billeder i galleriet. Spørg efter pris.??????
USB-nøgle med betalte billeder (incl. 16GB-USB-nøgle, excl. forsendelse)145,00145,00

God info (FAQ)

Kørsel ud over samlet 30 km koster 5,00 kr/km

Priser for fotoshoot “On location” er inkl. 30 km samlet kørsel (til første lokation, evt. mellem lokationer, og hjem fra sidste lokation regnet fra JimPfoto’s adresse). Kørsel ud over 30 km afregnes med 5,00 kr/km. Evt. færge og broafgifter afregnes efter regning.

Stemningsbilleder (forklaring)

Målet med “stemningsbilleder” (eller “situationsbilleder”) er at fange stemningen og fastholde minderne fra din begivenhed. Det er billeder af deltagere, atmosfære og “snapshots”, der fanger en sjov eller interessant situation.
Kiks og “uheldige skud” bliver frasorteret. Kun de bedste billeder bliver leveret let redigeret .
Du kan ikke få udleveret “alle skud fra dagen”.

Portrætbilleder og Prøvebilleder (forklaring)

Et godt portrætbillede, kræver som regel forberedelse, mange skud med forskellige opstillinger, baggrunde, poses og lyssætninger. Efterfølgende gennemser og sorterer fotografen de mange billeder for at finde de bedste, som til sidst bliver redigeret og retoucheret. Hele processen kræver tid, personlig stil og erfaring. Derfor har portrætbilledet sin pris.

Målet med portrætbilleder er at gengive en eller flere personer med et helt særligt udtryk, måske i en bestemt stil, i en bestemt situation, m.v. som kan være aftalt på forhånd eller undervejs i shootet. Billedet skal være i høj kvalitet, som kan blive printet i stort format. Det kan selvfølgelig også være kæledyr eller noget helt andet, som skal portrætteres.

Når du køber portrætbilleder hos JimPfoto, får du et antal “Prøvebilleder” at vælge imellem, og du vælger selv de portrætbilleder, du gerne vil købe. Har du købt en pakke, som inkluderer et antal redigerede portrætbilleder, kan du altid tilkøbe flere, end dem der er inkluderet i pakken.

Priser for tilkøb af ekstra billeder følger nedenfor.

Print, billedprodukter og digitale billedfiler

De bedste portrætbilleder bør du få printet og måske indrammet, så de kan bringe glæde i hjemmet hver dag. I online galleriets butik kan du købe billederne “fremkaldt” som fysiske print eller som forskellige billedprodukter.

Priserne inkluderer redigering og let retouchering af billedet, inden det fysiske produkt fremstilles. Priser på nogle populære størrelser print finder du her på siden og spørg endelig, hvis du ønsker andre størrelser, en fotobog eller andre billedprodukter, der er masser af muligheder.

Ønsker du også digitale billedfiler, til dit eget brug på dine web- og sociale medier, eller så du selv kan printe m.v., så læs om digitale billedfiler nedenfor.

Digitale billedfiler til Web (Lres) eller Print (Hres)?

Du kan købe billeder som digitale filer (JPEG/JPG) i 2 udgaver afhængig af, hvad du ønsker at bruge dem til:

1. Web (Lres) er optimeret til Web, Sociale medier, PC og TV (fx slideshow). Du kan også bruge dem til mindre print (fx 10*15 cm, så du fx kan sætte billederne i et fotoalbum); men du kan ikke bruge filerne til print i større format. Billederne leveres til download.

2. Print (Hres) er digitale filer i høj opløsning og beregnet til, at du selv kan stå for print af billederne. Billederne leveres til download, og du kan også downloade billederne i Web-udgave. NB: Hvis du har købt billeder i Web-udgave og efterfølgende ønsker at opgradere billederne til Print-udgave, skal du kun betale opgraderingsprisen.
OBS! JimPfoto er ikke ansvarlig for kvaliteten af print, som du selv står for.

Redigering og retouchering, samt kollager og billedbøger

Mit mål er at skabe flotte billeder, der er sjove eller spændende og fulde af udtryk. Dine idéer og ønsker indarbejder jeg gerne i muligt omfang; men i sidste ende vil jeg lægge min personlige stil og udtryk i det endelige billede.

Jeg redigerer altid købte portrætbilleder med en let retouchering af hud m.v., fx så en uheldig dag med en bums, en rift eller et sår, ikke kommer til at “forstyrre” billedet.

Ønsker du en mere omfattende redigering og retouchering af et billede, vil jeg også gerne udføre det efter nærmere aftale. Jeg fremstiller også sammensatte billeder, kollager og fotobøger.

Det koster et tillæg til prisen, enten efter timebetaling eller tilbud. Vi vil altid have en dialog om opgaven og en accept af prisen, inden jeg udfører opgaven.

Eksempler på mere omfattende redigeringer: fritlægning af objekter, udskiftning af baggrund / himmel ol., fjerne eller indsætte objekter (fx personer) i billedet, omfattende retoucheringer og farvekorrektioner, m.v.)

Hvorfor købe portrætbilleder hos JimPfoto?

Ofte hører jeg, at med nutidens digitale kameraer og smartphones, kan man da selv tage rigtigt gode billeder. Det er helt korrekt; man kan også tage rigtigt gode billeder med et ældre og knapt så smart kamera. Det er ikke kameraet alene, der gør det.

Når du booker mig til portrætbilleder, får du hjælp til at afklare dine ønsker til, hvad du vil have ud af dit fotoshoot. Vi taler om stil, poses og udtryk i billederne.

Du får billeder med fokus lagt på det vigtige i billedet, og en baggrund afstemt i forhold til motivet og formålet med billedet.

I prisen indgår også min erfaring, min stil og den tid, jeg bruger på efterbehandling af billederne, dvs. at udsøge de bedste billeder fra et fotoshoot, samt min redigering og retouchering af de billeder, som du køber.